Werkwijze

Nadat u goed te woord bent gestaan door onze telefoniste en u gekozen heeft om een afspraak te maken met een van onze adviseurs staat u het volgende te wachten.

In een 1 ½ a 2 uur durend gesprek met onze deskundige adviseur krijgt u na de kennismaking en het kopje koffie een uitgebreide product info. Er word u precies uitgelegd wat nu eigenlijk de exacte voordelen zijn van ons kunststof kozijn. Uiteraard is uw mening hierin het belangrijkste en zult u ook ten aller tijde dirigent blijven over uw eigen wensen en ideeën. Het is tenslotte Uw woning, toch?

Na de product info gaat de adviseur samen met u de kozijnen welke u wenst te vervangen in kaart brengen en komen zaken als indeling, kleur en montagetechniek aan de orde. Dit mede om een compleet beeld te krijgen wat er met uw woning gaat gebeuren. Tevens worden eventuele accessoires toegevoegd aan het Basis pakket en zo komt er een compleet beeld van de komende verbouwing.

Na een korte fotoreportage van reeds eerdere tevreden klant neemt de adviseur de tekeningen mee en gaat hier een offerte op uitwerken. Eventuele vragen kunnen in een vervolg gesprek doorgenomen worden en worden de beroemde puntjes op de I gezet.

Als u dan overtuigd bent van de kwaliteit, expertise en service van HeideHoek Renovatie, dan gaan we ervan uit dat u denkt ;”Dit is echt wat ik wil” en kan de bouw gaan starten.

Wij streven naar: “Weer een tevreden klant met een fijn en mooi huis “.